InspirationL.E.C. Ljud, Ljus & Bild

Distansmöten

Behöver ni hjälp med att hålla effektiva möten på distans?

Det är ingen hemlighet att 2020 tvingade oss alla att hitta nya lösningar på många plan. Att hålla säkra och effektiva möten på distans har varit en utmaning för många av oss. Det rapporteras dock att många känner att mycket av dötiden under distansmöten har försvunnit och att möten har generellt blivit mer effektiva under coronatiden.

I en rapport av forskare på Harvard Business School och New York University konstateras det att mötestider har gått ner med 12,9% i genomsnitt, medan antal medverkande har gått upp med 13,15%. Studien baserades på data från över 3 miljoner anställda i Europa, USA och Israel.

Det är tydligt att distansmöten funkar rätt bra och är med största sannolikhet här för att stanna.

Utmaningen blir förstås att få tekniken att samarbeta, någonting som ofta inte är lika enkelt som man hoppas. Lyckligtvis är vi här för att hjälpa till.

Med 30 år av erfarenhet och kompetens kommer vi se till att era möten är smidiga och effektiva. Det finns få saker som är mer frustrerande än bristande teknik när man har ont om tid.

Med oss i ryggen kan ni känna er säkra på att allt ni behöver koncentrera er på är inehållet under mötet, inte tekniken runt omkring.

Vi erbjuder teknik och installation till konferensrum men även support och utrustning för möten hemifrån. Oavsett om ni endast har en handful anställa eller hundratals kollegor så finns vi här redo att stötta er hela vägen.

Låter det intressant? Hör av er till oss och boka ett telfonmöte.