Installation

Installation av ljud, ljus och bild för konferensrum, hörsalar, skolor, klassrum, restauranger, köpcentra, idrottsanlägningar, idrotshallar och sporthallar,

Vi hjälper er att skapa ett dynamiskt och kostnadseffektivt system som ni kan bygga ut över tid. 

Konferensutrustning

Streamingstudio

Ljudsystem

Digital Signage

Såklart hjälper LEC er med er installation!

I 30 år har vi i Malmö och södra Sverige installerat ljud, ljus och bildprodukter till konferensanläggningar, restauranger, köpcentra och i många andra miljöer. Vilket projekt kan vi hjälpa Dig med?

Konferensutrustning

Oavsett om ni ska genomföra en företagspresentation, ledningsmöte, utbildning eller internmöte så har vi rätt utrustning för dig. Vi har ett stort utbud av produkter och lösningar inom ljud, ljus, bild och styrsystem för olika behov och miljöer. Vi skräddarsyr en lösning som passar just er verksamhet. LEC levererar utrustning till konferensrum från marknadens ledande leverantörer. Vi levererar och installerar kompletta ljud-, ljus- och bildlösningar. Belysning offentlig miljö och belysning för att skapa en bra arbetsmiljö men även att kunna skapa olika stämning med färgsättning och ljus nivåer. Med LED belysning i rummet kan man hålla nere värme, elförbrukning och serviceintervaller då livslängden på LED belysningskällor är betydligt längre.

AV inredning, Dokumentkameror, Elektroniska skrivtavlor, Projektorer, Projektionsdukar, Filmdukar, Videokonferenssystem, Konferenstelefoner, LCD-, TFT-, LED, Plasma-skärmar och TV, Ljud, OH-projektorer, Stativ, Skrivtavlor och Styrsystem, interaktiva skrivtavlor,

Videokonferenssystem från RadVision. Vi har arbetat med resfria möten under många år. Vi har en bred erfarenhet inom videokonferens, telepresence, streaming och andra virtuella mötesformer. RadVision har produkter som spänner från HD kvalitet till mobila klienter, i en mängd olika utföranden.

Olika styrpaneler och möjligheter att styra konferensutrustning, belysning, mörkläggningsgardiner mm, från Crestron styrpaneler, Ipads, Iphone, PC, MAC m.fl.

Styrpaneler från Crestron i enkelt utförande med snygg design som passar i de flesta konferensrum.

Utrustning för att distribuera bild, ljud, ljus mm från Kramerelectronics.

Restaurang, Bar, Nattklubb, Festvåning och Teater

Hos oss på LEC får ni hjälp med idéer, design, koncept på allt ifrån entréns utformning, belysning, skyltning, mm, till miljöljus inne i lokalen, bakgrundsljud samt ljud och ljus på dansgolvet. Olika alternativ på bild- och videoteknik till dansgolvet och digital skyltning i lokalen. LEC har mer än 30 år i branschen och kan hjälpa er alla de tekniska aspekterna. Allt ifrån ljudmätning, styrsystem till digital signage. Givetvis kan vi montera, installera och kalibrera all utrustning för att sedan instruera er om handhavande. Kontakta oss om du vill veta vad vi kan hjälpa dig med.

Installation på Köpcentra

Vi levererar digital skyltning, ljudsystem, specialeffekter och mycket annat till olika kommersiella center. Vi kan hjälpa er att visualisera ert budskap, skapa ljudsystem för bakgrundsmusik, reklam, kampanjer och information till era kunder. Kontakta oss för idéer, teman, koncept, inspiration mm.

JBL CRV högtalare som kan placeras, konfigureras och monteras på en mängd olika sätt. Finns i vitt och svart men kan givetvis målas i valfri färg för att passa in i miljön och smälta in. En högtalare för ljudinstallation i offentlig miljö som köpcentrum, barer, väntrum mm, där innertak saknas för att dölja högtalaren.

JBL CRV högtalare som kan placeras, konfigureras och monteras på en mängd olika sätt. Finns i vitt och svart men kan givetvis målas i valfri färg för att passa in i miljön och smälta in. En högtalare för ljudinstallation i offentlig miljö som köpcentrum, barer, väntrum mm, där innertak saknas för att dölja högtalaren.

Digital Signage / Digital skyltning

Digital Signage hjälper er att presentera budskap i form av bild och ljud. Med hjälp av mediaspelare kan vi hjälpa er att designa en layout och ett gränssnitt som kan skötas lokalt eller globalt av er eller med hjälp av oss. Ni kan presentera nyheter, drinklistor, menyer, produkter, nyheter och mycket mer. Vill ni veta mer? Kontakta oss så hjälper vi er med lösningar.
Audi event på Glasklart i Malmö
Audi event på Glasklart i Malmö
Den enklaste formen av digital signage är att koppla en dator, en USB-sticka eller liknande till en bildskärm och visa exempelvis ett bildspel, PowerPoint-filer eller en hemsida.

För verksamheter där det är nödvändigt att visa konstant uppdaterad information krävs ett snäppet mer avancerad lösning. Till exempel en restaurang som byter meny ofta kan man designa en mall som enkelt kan redigeras och automatiskt uppdateras efter behov.

Ett annat användingsområde kan vara till exempel en golfbana med ett online bokningsystem. Genom att koppla skärmarna till bokningsystemets databas så kunder enkelt kan se vilken tid de har bokat, hur många som är före dem i kön och så vidare.

Klicka här för att läsa mer.

Installation ljud

Vi levererar ljudutrustning från de ledande leverantörerna på marknaden och gör ljudinstallationer, vi ställer höga krav på oss själva att leverera rätt utrustning till rätt pris i rätt tid. Vi utför även akustiska mätningar för att avgöra vilken utrustning som passar er bäst efter era önskemål på vad det är ni vill att utrustningen skall leverera.
Ni kan även få hjälp med att skapa 3D ritningar på miljön för att se om placeringar, design och stil fungerar och känns till belåtenhet.

Planerar ni en installation? Kontakta oss!