Uthyrning | MässaLEC Ljud, ljus & Bild

En mässmonter behöver bra ljus, en egen design och sticka ut. Kontakta oss om hur vi kan hjälpa er med era mässmontrar.

Mässmonter

Digital Signage

Ljud och Ljus

Streaming

På mässan behövs det ofta informationsskärmar. Kanske pekskärmar i montern där besökarna själva kan söka information och surfa? Vi tillhandahåller allt du kan tänkas behöva i form av ljud, ljus, it och bild i er utställningsmonter. Självklart kommer vi ut till mässan och sätter upp all utrustning, precis så som du önskar.

Kontakta oss tidigt i planeringen så kan vi komma med tips och idéer på hur du kan visualisera ditt budskap på bästa sätt i en bra monterdesign. LEC skapar kreativa och kundanpassade miljöer, exponeringslösningar och mötesplatser som lyfter fram ert varumärke, image och budskap.

Enkel mässmonter med svart matta, trossvägg och vitt tyg samt belysning med halogen spottar.

Aftonbladets monter under Oddset Hockey Games där man presenterade Sveriges nya officiella WM hockey låt. Och vi vet ju alla att den funkade, WM Guld, WM Guld …… LEC levererade LED skärm special

Utställnings containers med spotlights för att belysa tavlor, samt ljud och bildprojektion för visning av filmer och bildspel till mässa.

80 tums bildskärmar monterade så att dom spänner över 4 meter på väggen och skapar ett panoramafönster på ett hus som roterar med vyn över en stad. LEC skapade multimedia materialet, levererade utrustningen och monterade den till mässmontern.