Uthyrning | DekorLEC Ljud, ljus & Bild

Dekor

Dekor och inredning för scen och miljö för att skapa en unik, klassisk eller chick design och “LOOK”. Vi levererar tyger, scenmolton, scendekor, eventdekor, möbler, scendekor, temadekor, designbelysning, arkitektbelysning miljöbelysning, effektbelysning, specialeffekter och mycket mer. Här kan du se lite av dom olika lösningarna för dekor och inredning vi har levererat.

Skruvar i taket på Eurovision Song Contest Malmö 2013 i SVTs VIP Lounge i olika längder, belysta med LED armaturer och movingheads skapade LEC en spektakulär och annorlunda miljö.

Tak och scendekor som kan hängas, fästas på vägg, ställas på golv med flerfärgad LED belysning vilket gör att man kan skapa färgmatchande teman med varje objekt i sig själv.

Enkel men trevlig väggbelysning som är av typen LED och kan mixas i vilka förger som önskas.

Dekorobjekt “Basklaven” som fyller stor yta och skapar uppmärksamhet, basklaven har LED belysning inuti sig och kan färgläggas i valfri färg. Basklaven mäter (B) x (H), 295 cm x 520 cm.

Dekortyger och dekornät som spänns upp i rummet och belyses med movinhead för att kunna projicera mönster och färger på dom samt LED armaturer som belyser tygerna i olika färger.

LED Bollar på 30 cm, 50 cm och 60 cm med full RGB färgmixning skapade LEC en ljus och dekor effekt i taket till Falsterbo GK’s 100 års jubileum. LED bollarna kunde även användas som allmänljus och styras individuellt var och för sig.