Uthyrning | ModevisningLEC Ljud, ljus & Bild

Modevisning

Vi på LEC har stor och lång erfarenhet av att leverera scenteknisk utrustning / scenutrustning till modevisningar. Med en rad olika parametrar att tänka på som exempelvis färgtemperatur på belysningen för att återge färger korrekt, vilken färg det skall vara på catwalken och mattan, vilket underlag catwalken skall vara av, ingångens utformning, bildvisning, bra och väl anpassat ljudsystem och mycket mer. Placering av provrum, uppbyggnad av provrum, belysning i provrum, ström till locktänger.

Vi kan även hjälpa er med 3D modellering och bygga upp visningen i våra 3D program för att få en bra uppfattning om hur det hela kommer att se ut när det är färdigt. För mer information, idéer, koncept och kostnader, kontakta oss.

Sex and the City modevisning i rosa tema, rosa heltäcknings- matta på catwalk och scen, rosa belysning mellan akter. Provrum på var sida om scenen för snabb access. Trappa i fronten på catwalken för modellerna att kunna gå ut bland publiken.

Hår visning och modevisning med L’oréal, 28 kvadratmeter storbildsskärm i bakgrunden och vepa under skärmen. Belysning i form av dagsljusarmaturer och PAR 64 armaturer. Live filmning som projiceras på skärmen från visning och hårstyling för vilket ger alla möjlighet att se detaljer.

Hårvisning med storbildsskärm i som bakgrund, väggen täckt med svart scenmolton, belysning i form av dagsljus armaturer. Lite djupare scen med catwalk för att kunna klippa och styla hår på scenen.

Bröllopsvisning med Emma “Andersson” Zetterberg. Proper och diskret tekniksättning, storbildsskärm i bakkant på catwalken, samt röd matta på catwalken.