Om L.E.C. Ljud Ljus & Bild

LEC – Erfarenhet & trygghet i över 30 år!

 

L.E.C. Ljud Ljus & Bild är teknik leverantören som i över 30 år har skapat och levererat tekniklösningar till nöjda kunder i hela landet, men framförallt i Öresundsregionen, till såväl företag som privatpersoner, offentliga institutioner och föreningar.

Alla med ett teknikbehov är varmt välkomna till L.E.C. Ljud Ljus & Bild! Vi skapar tekniklösningar som passar våra kunders behov. Med mer än 30 års erfarenhet av teknikbranschen hittar vi rätt lösning till konferensen, festen, showen, mässan, sportarrangemanget. Vi vet att den rätta tekniken kan höja ert event, vår styrka är att vi kan leverera en helhetslösning av teknik, scen samt personal och tillsammans med dig plockar vi fram den rätta lösningen med rätt teknik och till rätt pris.

Du kan klicka här för att snabbt kontakta oss för priser och idéer. På vår hemsida hittar Du idéer och inspiration samt referenser från olika arrangemang och lösningar som vi gjort och gör. Professionella & kreativa lösningar inom ljud, ljus & bildteknik för er som värdesätter hög kvalitet. Vi levererar helhetslösningar för uthyrning, försäljning & installation.

Arbeta hos LEC.
Vi är just nu i behov av en timanställd medarbetare för monteringsarbete av teknik till events, shower och konferenser. Vi söker dig som har erfarenhet av att bygga/riva scener, tross, ljud & ljus. Arbete innebär varierade arbetstider där det är bra med flexibilitet. Du skall också vara en socialt utåtriktad person som har lätt för att kunna ta folk och att kunna jobba i team samt att ta egna initiativ. B-körkort är inget måste men ett litet plus. Ljud- och ljustekniker för uppdrag till event, shower och konferenser. Vi söker personal som frilansar och kan arbeta på timmar och/eller uppdrag och turnéer. God erfarenhet och B-körkort önskas.
Är du intresserad kontakta oss på info@lec.se eller 040 – 23 77 33.

Kvalitetsledning
LEC har ett kvalitetslednings system med 8 principer för att bl.a. säkerställa hög kvalitet och ständiga förbättringsåtgärder.
Ledarskap – Kundfokus – Processinriktning – Systemangreppssätt för ledning – Medarbetarnas engagemang
Faktabaserade beslut – Ömsesidigt fördelaktiga relationer till leverantörer – Ständiga förbättringar

Miljöledning
LEC har ett miljöledningssystem som syftar till att ha så liten miljöpåverkan och miljöbelastning som möjligt. Att ständigt arbeta med förbättringar inom företaget, utveckla, implementera ny/nya tekniker och arbetssätt.