Uthyrning | Hyra Dj till FestLEC Ljud, ljus & Bild

Fest

Oavsett om det är ett event, kickoff, företagsfest, invigning, premiär etc. behöver man teknik. Vi levererar tekniskutrustning, scener, dekor, men även förmedling av underhållning. All teknik kan hämtas själv eller levereras, ni kan själva välja att montera utrustningen eller om ni vill att vi levererar och monterar det till er. Ni kan givetvis få tekniker personal att sköta och handha utrustningen under ert event.

DJ

Boka/hyr en DJ för ditt arrangemang, event, företagsfest, fest eller bröllop. Vår långa erfarenhet i branschen och kan ge er vägledning att boka en professionell DJ som passar just er. Alla våra discjockeys har lång erfarenhet och har bred erfarenhet med att underhålla olika publiker, tycken, smaker och åldrar. En DJ från oss gör arrangemanget oförglömligt. Tema för festen? Vi hjälper er med att skapa tema som: Bondtema, Studio 54, Latino Party, Heaven & Hell, Haloween, Elvis, Las Vegas & Casino m.fl. Ni kan även hyra en DJ med ljud, ljus, scenteknik samt utkörning och montering. Kontakta oss för vilken typ av utrustning ni behöver så hjälper vi er.

Band – Coverband – Artistunderhållning

Boka ett band, coverband, show, eller artistunderhållning för ditt event. Vi har förmedling av en rad olika typer av underhållning för ert event och hjälper er att skapa ett oförglömligt event. Ni får en helhetslösning av oss med underhållning, scenteknik, ljud, ljus, bild, logistik, tidsplanering och upplägg som passar er och en kontakt person från oss som koordinerar tiden. Kontakta oss för inspiration, idéer, koncept.

Karaoke

Hyr en proffsig karaoke anläggning med eller utan karaokevärd eller värdinna. Ni får allt ifrån svenska hits, schlagerfavoriter, stars som ABBA, Elvis, Frank Sinatra, Tom Jones, dagens och gårdagens hits, olika tidsepoker mm. I systemet ingår karaokespelare med 600 sånger, karaokemixer, 2 mikrofoner och en liten monitor för att styra systemet. Ni kan även hyra LCD, TFT monitor från 32 tum till 80 tum, projektor med duk från 180 cm bredd till 640 cm bredd, högtalarsystem, fler mikrofoner, trådlösa mikrofoner. Allt detta kan ni hämta på vårt lager och monteras själv eller om ni vill få utrustningen utkörd och monterad hos er.

Jecko showar med sina oförglömliga uppträdanden och upptåg. En show man aldrig glömmer. Tillsammans med sin fru Jessie som gör akrobatik, dans och luftakrobatik på hög höjd är det inte utan att det känns i magen.

I väntat på att festen skall starta.

Studio 54 tema med en 1 meter spegelkula ovanför scenen. Coverband på scenen som underhåller gästerna med hits som “I Will Survive”, Funky Town, “Celebration”, “YMCA” m fl. anpassad i storlek, ljud, ljus, och LED ljus till Aftonbladets monter.

Vi kan hjälpa er med en mängd olika typer av underhållning och tekniken till den. Kontakta oss för information, inspiration och priser.